Deposit bonus
Poker & slotmachine tips
Gratis inschrijf bonus

Bingo & Punto Banco tips

Er zijn nog veel meer tips en strategieën die heel zeker het lezen en bekijken waard zijn. Hoewel kaartspelletjes toch zo'n beetje de meest strategische spelletjes zijn die je kunt spelen, is het ook bij andere casino games mogelijk om middels een strategie te spelen welke (hopelijk) uiteindelijk een hogere winst oplevert. Er zijn géén strategieën en tips die een gegarandeerde winst opleveren, want het is en blijven gokspelletjes. Toch kun je met de onderstaande tips je kansen wel groter maken.

Punto Banco tips en strategieën

Het grote voordeel van Punto Banco is dat het huisvoordeel relatief laag is. Waar het huisvoordeel van Roulette en Blackjack rond de 2% ligt, ligt het bij Punto Banco een stuk lager. Punto heeft een nadeel van 1,24% en Banco een nadeel van 1,06%. Het is daarom áltijd beter om op Banco in te zetten. Wanneer je een ronde verliest, zet hetzelfde bedrag dan nogmaals in in de volgende ronde. Win je een ronde, verdubbel het bedrag dan. Uiteindelijk zou dit een leuke winst moeten opleveren.

Bingo strategie?

Hoeveel websites er ook beweren een winstgevende bingo strategie te hebben ontdekt: geloof het niet. Deze is er namelijk niet. Het enige dat je kunt doen is bijvoorbeeld dubbel zoveel kaarten kopen zodat je dubbel zoveel kans hebt. Maak het aantal kaarten echter niet zo hoog dat je het overzicht niet meer hebt. Het zou zonde zijn als je een bingo misloopt omdat je hem niet gezien hebt op je kaart. Wat wel echt de moeite waard is, is het zoeken naar een online bingo room waar een mooie bonus verdiend kan worden. Dit is in principe gratis geld, en dat laat je natuurlijk niet winnen. Wanneer je dus de keuze hebt tussen een bingo site mét bonus of een bingo site zonder bonus, dan is deze natuurlijk snel gemaakt.

Meer over Online gokken >
Copyright 2024 onlineblackjackbonus.nl - linkjes - Privacy & Disclaimer